Sentits Barcelona, nova distribuïdora de vins i escumosos Loxarel a la capital catalana

Sentits Barcelona Vins i Persones s’ha incorporat com a companyia distribuïdora dels vins i escumosos Loxarel a la ciutat de Barcelona. Amb aquesta incorporació, el celler de Vilobí del Penedès pretén donar un nou impuls de la marca a la ciutat de Barcelona i ampliar la seva presència en espais de restauració i botigues especialitzades. 

Sentits Barcelona està format per un equip professional de 10 persones apassionades pel vi i la terra, sempre al costat del viticultor i amb una clara aposta pels vins de proximitat i d’autor. Amb un cartera de 28 cellers i prop de mig milió d’ampolles, la companyia va ser fundada per Jordi Vilaseca, i posteriorment es va incorporar com a soci Mirko Raccini. Sentits Barcelona s’ha convertit en una companyia referent en el món de la distribució, sobretot pels seus compromisos a favor de la sostenibilitat, l'ecologia, la professionalitat i la qualitat.

Una delegació de Sentits Barcelona va visitar fa alguns dies les vinyes d’alçada que Loxarel té a la zona del Pla de Manlleu així com el celler, la cava i la sala d’àmfores acompanyats d’un equip del celler encapçalat pel seu enòleg, Josep Mitjans, i Teresa Nin, propietaris del celler. La visita va finalitzar amb un tast  dels vins que ja estan en procés de fermentació a les àmfores de fang. Us deixem un vídeo de resum de la visita. 


wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015