Loxarel presenta una edició limitada del Xarel·lo d’Àmfora en format màgnum al saló Experiència Verema Barcelona

Loxarel ha presentat al saló Experiència Verema Barcelona celebrat aquest dilluns a les Drassanes de Barcelona una edició limitada del vi tranquil Xarel·lo d’Àmfora embotellat en format màgnum. L’edició d’aquest vi, el primer fermentat en àmfora de fang que el celler comercialitza en aquest format xl, consta de 400 ampolles que des d’ahir ja són al mercat. El preu de venda al públic és de 26,80€.

Segons Josep Mitjans, enòleg i propietari de Loxarel, l’ampolla en format màgnum ajuda aquest vi monovarietal a evolucionar de manera diferent que en envàs habitual, ja que en una mateixa càmera d’aire hi ha el doble de vi. Loxarel va ser un dels cellers pioners ara fa vuit anys en elaborar vins fermentats en àmfora i aquest és el primer monovarietal que es posa la venda en format màgnum. 


En el saló Experiència Verema BarcelonaLoxarel també va aprofitar per donar a tastar la seva línia d’escumosos ancestrals A Pèl, tant el blanc com el Barba-roja, així com el Clàssic Penedès Refugi i una selecció de vins tranquils com el blanc Gaia i el negre 790 PeCat’s.

fotos
wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015