Loxarel consolida la seva presència al món i ja exporta més del 65% de la seva producció

Desembre de 2018.- Loxarel, un celler pioner al Penedès en la viticultura ecològica i biodinàmica i en l’ús d’àmfores de fang per elaborar els vins, ha aconseguit aquest 2018 ampliar el seu mercat exterior i ja exporta més entre un 65% i un 68% del total de la seva producció.

A part de consolidar-se en els mercats centreeuropeus, aquest any Loxarel ha registrat un creixement significatiu en països del nord d’Europa i Escandinàvia, així com també als Estats Units i al Japó. El mercat asiàtic mostra un interès especial per la gamma de vins naturals A Pèl, fermentats en àmfora, i per l’escumós de la mateixa gamma elaborat a partir del mètode ancestral, mentre que als EUA els vins i escumosos ecològics de la línia bàsica són els que concentren més demanda.

Josep Mitjans i Teresa Nin, propietaris de Loxarel, afirmen que l’aposta per aquests nous mercats respon al caràcter “inquiet i innovador” d’un celler familiar que està en constant evolució i que pretén posar en valor a través dels seus vins el caràcter del terroir penedesenc.

 

wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015