Loxarel, al primer Saló de Vins Radicals a Madrid

Loxarel som un dels vint-i-set cellers seleccionats per participar al primer Saló de Vins Radicals que se celebra a Madrid el dilluns 4 de maig. La trobada l'organitza el Sindicato del Gusto, una associació d'amants del vi integrada per grans experts vitivinícoles com José Peñín, Federico Oldenburg o Massimiliano Pollés

La mostra pretén retre homenatge als petits viticultors i donar a conèixer productes diferents i arriscats, que aposten per "la singularitat, la fidelitat a un paisatge, la tadició, la innovació, la passió, el risc, la inspiració i la bogeria". Per nosaltres és un orgull que ens hagin seleccionat per participar en aquesta mostra, on intentarem sorprendre els visitants amb alguns dels nostres vins i escmuosos més "radicals". Hi presentarem tres dels nostres vins fermentats en àmfores de fang (A pèl negre i blanc, l'OPS i el Xarel·lo), el nostre particular xarel·lo vermell LXV i l'escumós més original i diferent de la casa, el 109, amb més de 109 mesos de criança i que comercialitzem sense desgorjar i amb l'ampolla i el tap de grapa originals. 

Precisament, i en el marc d'aquest primer Saló de Vins Radicals, el nostre xarel·lo vermell LXV ha estat seleccionat per participar en un tast que serà dirigit per Juan Manuel Bellver, director general de Lavinia-España, i Federico Oldenburg, periodista especialitzat en vi i membre del Sindicato del Gusto. En el tast hi estan convidats periodistes de Madrid. Esperem sorprendre'ls!

El saló obrirà les portes el dilluns 4 de maig de les 12 del migdia a les 8 del vespre, a la seu del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid, carrer Hortaleza, 63.

Més informació a https://www.facebook.com/pages/Sindicato-del-Gusto/317673261670846

wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015