La nostra visita al «Feats of Clay» de Londres

Vins fets en àmfores a Geòrgia, Itàlia, França, Xile, Alacant i Catalunya. Deu productors han presentat aquesta setmana, a Londres, 30 vins fets en el tradicional envàs de terrissa. Nosaltres hi hem estat i l'experiència ha estat molt enriquidora. El tast de productes d'altres indrets, i l'intercanvi d'impressions amb altres elaboradors sempre ens ajuda a avançar.

Aquesta setmana hem estat a la primera edició del Feats of Clay, celebrat per primera vegada a Londres, el passat dimarts 21 d'abril. Un total de deu elaboradors de vins en àmfora de Geòrgia, Itàlia, França, Xile, Alacant i Catalunya hem presentat un total de 30 productes elaborats seguint aquesta antiga tradició, que ens dóna vins molt vius, cremosos, minerals i, sobretot, molt connectats amb el territori.

L'experiència ha estat molt enriquidora. Al celler ja fa uns anys que en vam introduir en la recuperació del procés d'elaboració amb àmfores i, actualment, tenim al mercat el Xarel·lo de Loxarel 2013, A pèl blanc 2013, A pèl negre 2013, i Ops 2013, que han passat per aquest envàs noble ja utilitzat a l'època dels romans.

Aquesta trobada en petit comitè amb elaboradors d'arreu amb les mateixes inquietuds que ens mouen a fer vins naturals, vins que transmeten el Penedès, vins amb ànima, ens ajuda a avançar i millorar en els productes que us oferim cada dia.

 

fotos
fotos
fotos
fotos
fotos
wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015