Hem exhaurit el 790 Pe-Cat's fins a la pròxima anyada

Dilluns 9 de juliol de 2018.- La gran acceptació que ha tingut al mercat el nostre nou vi negre 790 Pe-Cat's, que va sortir el passat mes de desembre, ha fet que a dia d'avui s'hagi exhaurit. Caldrà, doncs, esperar a la propera anyada, que esperem treure al mercat a final d'any. 

El 790 Pe-Cat’s està elaborat amb les varietats garnatxa (85%) i syrah (15%) procedents de vinyes ecològiques d’alçada del Pla de Manlleu i fermentat en àmfores de fang. El raïm per elaborar aquest vi es cull sempre en dia flor seguint el calendari biodinàmic i després de la fermentació alcohòlica i malolàctica en àmfores de fang de 720 litres s’afina en botes de fusta de 500 litres. Amb una tiqueta provocativa on surt un dimoni de dintre d'una àmfora, aquest vi ha tingut un èxit que no esperàvem al mercat a a dia d'avui se'ns han exhaurit les existències. La veritat és que estem mol orgullosos de l'èxit que ha tingut aquest producte. Ara haurem de tenir paciència fins que surti la nova anyada, que esperem posar a la venda cap a final d'any. Per tant, aquest referència tampoc no està disponible per comprar a la nostra botiga on line. 

El 790 Pe-Cat’s és l’hereu d’una de les referències històriques de Loxarel. Fins ara s’elaborava amb la varietat cabernet sauvignon procedent de la segona vinya més vella d’aquesta varietat al Penedès: la primera collita data de 1996 i la darrera de 2009. Després de vint anyades elaborant-lo, el celler ha volgut apostar per un vi més actual on predomina la puresa i l’expressió del raïm i del terrer amb varietats més típiques de la zona. L’únic que ha conservat és una part del nom, 790 ­–que són els dies entre la collita i l’embotellament–, i s’hi ha afegit el concepte Pe-Cat’s, un acrònim de Penedès i Catalunya.

wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015