Estrenem web per Sant Jordi

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi estrenem nou web, des d'on donarem més visibilitat a l'aposta ecològica i biodinàmica que ja vam fer fa anys i que està definitivament consolidada. I, com ja és tradició hem fet una edició limitada de plaques per al nostre escumós de Sant Jordi: el rosat 999 (Clàssic Penedès) i un punt de llibre il·lustrat amb un dibuix de Mariona Lagares.

El nou lloc web que visites pretén donar més visibilitat a l’aposta ecològica i biodinàmica que vam fer fa anys i que, de mica en mica, es va consolidant, així com els diferents processos d’elaboració dels escumosos, els vins naturals i els vins fermentats en àmfores de fang.

Els diferents apartats de les pàgines recullen també la nostra història, el procés de la viticultura biodinàmica, una explicació detallada de cadascuna de les varietats amb les quals treballem al celler i una guia pràctica per consumir en les millors condicions cadascun dels nostres productes, així com propostes de maridatge.

 Al nou lloc web també incorporem aquest bloc des del qual donarem a conèixer les principals notícies i novetats, tant del propi celler com del sector. El web, creat per Taempus Comunicació amb el suport tecnològic d’Icnea, ens ha permès incorporar una àmplia galeria fotogràfica del celler i dels diferents processos d’elaboració i de la vinya i estrenar l'últim vídeo corporatiu d’un minut de durada realitzat per la productora Punt TV Comunicació Audiovisual.

 Placa de col·leccionista i punt de llibre amb el 999

Coincidint també amb la Diada de Sant Jordi, i com ja és tradicional, hem fet una  edició limitada de plaques per a l'escumós rosat 999 (Clàssic Penedès) i un punt de llibre il·lustrat amb el drac de Sant Jordi, obra de la jove Mariona Lagares, d’11 anys, de l’escola Castellot de La Múnia.

wine
dopenedes

Segueix-nos a:

Contacta amb nosaltres:

Masia Can Mayol
08735 Vilobí del Penedès
Map Loxarel Veure en el mapa
Tel: (+34) 93 897 80 01
Email: loxarel@loxarel.com
GPS: 41º 22' 23'' N, 001º 40' 01'' E

© Loxarel 2015